Ett liv med migrän

Mamma till en liten tös född 2013. Njuter av att vara mamma och bloggar om allt runtomkring det nya livet. Uppmärksammar migrän vilket jag drabbas av flera gånger i veckan.

Take off

Kategori: Allmänt

Förra inlägget blev allt konstigt. Jag skrev och sen publicerades det utan att jag var klar. Jaja...

Tänka sig att vår lilla tjej på sex månader har gjort sin första flygtur. Hon skötte sig exemplariskt, tom bättre än sin flygrädda mor. Nu är vi iallafall hemma och jag ska njuta av min egna säng. Imorgon ska vi inte göra nåt utan vara ta det lugnt och komma in i rutinerna igen.

Hoppas att ni som läser min blogg har haft en fin Midsommar.

Mitt lilla hhärta

Kategori: Allmänt

Tro inte att min lilla tjej går och blir förkyld samma dag som vi ska flyga till Skåne. Hon är tät i näsan plus att hon har hosta. Snoret rinner samtidigt och hon är en kämpe som håller humöret uppe. Älskade lilla mini ♥

Älskade Skåneland

Kategori: Allmänt

Ja, så kommer jag faktiskt. Tro inte att jag älskar Värmland mindre men Skåne växer sig starkare hos mig. Det är så himla vacker

Två sportbhar och Dolly Parton

Kategori: Allmänt

Jaha där försvann texten jag hade skrivit.

Imorgon bär det iallafall av mot Skåne och svärisarna. Ska bli skönt att komma bort och få lite semester. Ska njuta järnet och bara va!

Sen har jag slutat att amma också. Det var det kapitlet avslutat. Lillan bestämde sig för att föredra gröt och frukt istället för bröstet. Det blev ett väldigt abrupt slut och därför har jag fått rekommendationen att använda sportbh. Än så länge verkar det fungera bra. Det ska avstanna mjölkproduktionen plus att jag ska pumpa endast vid behov så ska allt lösa sig. Det betyder att i min packning är det bröstpumpen som står högst på listan. Jag vill helst undvika att se ut som Dolly Parton på Midsommarafton även om karln troligtvis hade gillat det ;-).

Hoppas alla får en fin Midsommar!

Botemedel på migrän

Kategori: Allmänt

Jag hade väldigt mycket migrän när jag var gravid och hade ångest varje gång jag var tvungen att ta en migräntablett. Numera är min migrän puts väck och det hjälper med en treo när huvudvärken kommer krypandes. Så mitt tips: get pregnant!