Ett liv med migrän

Mamma till en liten tös född 2013. Njuter av att vara mamma och bloggar om allt runtomkring det nya livet. Uppmärksammar migrän vilket jag drabbas av flera gånger i veckan.

Nya tag

Kategori:

Imorse när jag kom till jobbet tog jag nya tag och såklart gick det mycket bättre än dagen innan. Nu känns allt tiptop igen och som det ska. Jag är fortfarande i inlärningsfasen men det tar sig.

Ny dag med nya möjlighet minsann!

Emotions

Kategori:

Ibland vill jag bara sååå mycket och vill prestera per omgående. När jag känner att jag inte uppnår detta så känner jag mig som ett rent pucko. Riktigt dum i huvudet faktiskt. Idag nådde jag den punkten. Jag är ingen känslosam person men idag var tårarna nära. När man dessutom jobbat över ca 1,5 timme och börjar att bli riktigt trött är det egentligen bra att bara åka hem. Det var precis vad jag gjorde. Imorgon är en ny dag med nya tag.
Skönt att det blir påsk nu med lite ledighet så man hinner smälta allt man är med om.

Påsk och fleecade tights

Kategori:

Det börjar närma sig påsk. Den här påsken ska faktiskt firas i Stockholm utan familj. Det blir bara jag och mannen med en massa god påskmat. Lugnt och skönt, fantastiskt härligt.

Idag är mysskjortan på och fleecade tiggts.

VAKEN

Kategori:

Jaha. Då vaknade man klockan sex igen. Nu MÅSTE vi få upp gardinerna. Det är inte vanligt att jag går upp utan att katterna följer med men det var läget idag. Sitter fortfarande en halvtimme senare utan sällskap i soffan.
Vädret är fantastiskt i Stockholm hoppas bara temperaturen tillåter en promenad bara.

En tungt sovande Greven.

Workout

Kategori:

På måndag har jag jobbat på mitt nya jobb i en månad. Tiden går galet fort och veckorna bara rusar iväg.
Idag har jag äntligen fixat mitt träningskort så nu är det träning som gäller igen. Har varit ur fas sen i höstas ungefär men nu känns det som att jag r på rätt väg igen. Tyvärr så jobbar jag på en avdelning som har försmak för lösgodis... så nu är det thank you but no thank you när någon bjuder.
Nu är det äntligen helg och jag ska absolut inte göra ett smack. Vem vet, kanske tar mig till gymmet.

Powerwalk

Kategori:

Det har blivit två trevliga morgonpromenader i helgen. Äntligen börjar jag känna mig hemma och trygg området. Ju längre in på våren vi tar oss desto längre blir promenaderna.
I veckan tror jag faktiskt att jag ska slå till på gymkort. Överväger Friskis och Svettis men vi får se. Det är lite upp till bevis. Imorn går jag in i vecka 4 på jobbet. Snart gjort en månad. När hände detta?! Trivs fantastiskt bra och livet leker.

Internet!!!

Kategori:

Nu har vi äntligen internet i den nya lägenheten. Så nu kommer det att kunna bloggas igen. Uppdateringar på hur lägenheten ser ut kommer löpande med att vi fixar till allt och det mesta kommit på plats.