Ett liv med migrän

Mamma till en liten tös född 2013. Njuter av att vara mamma och bloggar om allt runtomkring det nya livet. Uppmärksammar migrän vilket jag drabbas av flera gånger i veckan.

En ny era utan amning

Kategori: Allmänt

Nu har lillan börjat få sin första tand och jag har beslutat att trappa ner på amningen. Det är lite blandade känslor eftersom jag verkligen haft problem med amningen och kämpat länge för att det ska funka. Nu när amningen går som tåget så ska det fasas ut. Lillan är inte längre liten utan börjar bli en stor dam. Jag har introducerat mat och det älskar hon. Nu ska jag vänta in att hon blir sex månader så ska jag börja ersätta måltider.

Uppdatering på sömnen är att hon numera typ sover på natten men UTAN att äta. Hon drömmer mycket och jag stoppar in nappen ett antal gånger per natt. Snart ska hon få sova i eget rum. Så hoppas jag på stordåd och att jag får sova en hel natt. Som utlovat så ska jag fira med tårta när det händer.

Idag åkte vi tunnelbanan för första gången också. Nemas problemas! Vi gjorde några timmar i sthlm city, hälsade på mitt jobb också. Längtar faktiskt tillbaka. Men först ska jag njuta av att vara mammaledig.



Mer musik åt folket

Kategori: Allmänt

Njutning och nostalgi av att titta på MTV. Det var under många år min favoritkanal tills alla serier började dyka upp och musiken försvann. Jag är generationen som är uppvuxen på ZTV och MTV. Jag kan verkligen sakna att sätta musiken på högsta volym och sjunga med tills jag är helt andfådd. Detta får det bli ändring på. Mer musik i vardagen!