Ett liv med migrän

Mamma till en liten tös född 2013. Njuter av att vara mamma och bloggar om allt runtomkring det nya livet. Uppmärksammar migrän vilket jag drabbas av flera gånger i veckan.

Baksidan med graviditeten

Kategori: Allmänt

Det är inte vanligt att jag skrivet ett inlägg klockan två på natten men inatt så blir det ett förhoppningsvis ett undantag. Har en liten tjej i magen som håller mig vaken plus att jag börjat blöda näsblod under graviditeten. Har aldrig någonsin gjort det innan men nu så passar kroppen på. Frustrerande? Ja, absolut. Ska bli spännande och se om jag är människa imorn när jag ska jobba och om/ när jag somnar om...

Babykläder och heminredning

Kategori: Allmänt

Ses snart Karlstad!
I helgen spenderade jag mina sista dagar i Karlstad för i år. Känns väldigt sorgligt men det beror bara på något positivt. Jag försökte göra det bästa av lördagen och hann med frukost med brorsan och famil, fika med bästa Therese och shopping med mamma. Sen avslutades dagen med en fantastisk middag med mina mostrar. Oj vad vi åt och njöt! Shoppingen slutade såklart med en massa fina kläder till vår kommande prinsessa. 



Eftersom vi ska flytta snart så går jag och spanar på mycket inredning. Bland annat så älskar jag ett silverlackat djurhuvud på Boulevard. Vi ska bara fixa en öppen spis att hänga det över ;). Drömma kan man alltid göra. Jag längtar dock såååå mycket till vår nya lägenhet. 


Nu är det 3h och 40min som ska spenderas på tåget. 

Reflektioner

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på tåget mot Karlstad och det känns sååå bra. Borta bra men hemma bäst. Det är sån skillnad på att bo i Sthlm. Det kändes nästan surrealistiskt att fira min födelsedag men familj när mm bott i Göteborg under fem år och inte kunnat träffa dem så ofta. För mig är det en fantastisk känsla. I helgen ska jag träffa ännu mer familj och jag längtar. Jag hinner tom att se några vänner även om det blir en snabbvisit. 
Idag gjorde jag besök på Karolinska för en spruta. Besöket var över på någon minut men ack så viktigt spruta. Vi vill ju kunna ge vår kommande dotter ett syskon. 
Nu är jag i vecka 30 och veckorna springer iväg. Jag mår väldigt bra och är oerhört tacksam över det. Illamåendet jag upplevde de första fyra månaderna var inte att leka med. 
Nu, äntligen helg!



Magbilder

Kategori: Allmänt

Jag har bokat in syrran nu för lite fina magbilder. När vi flyttat och fått ordning på lägenheten ska vi ha en liten photoshoot som man kanske tom kan hänga på väggen. Ser verkligen fram emot att dokumentera graviditeten. Här är lite inspirationsbilder. 




Lägenhetsinspiration

Kategori: Allmänt

Här kommer lite inspiration som jag samlat på mig inför vår flytt.

Anmäld!

Kategori: Allmänt

Då var man anmäld till gravidyoga. Jag har aldrig gillat yoga men jag tror att det är precis vad jag behöver. Jag har börjat gå på massage också för att se till att kroppen mår bra. Imorse var nog första gången jag vaknade av att en liten tjej sparkade på mig så att jag inte kunde somna om. Häftigt! Hon börjar bli en stark krabat där inne. Nu är det bara ca 11 veckor tills jag går på mammaledighet. Jag längtar faktiskt att få ta en paus från jobblivet och ta hand om min familj. Vi får se, kanske tom går lite tidigare beroende på hur jag mår. Nu är jag i vecka 27 men på onsdag går vi in i vecka 28. Tiden går väldigt fort nu, framför allt när jag nu mår ganska bra.

Nu är det ny vecka på jobbet. Bara några hållplatser kvar så kör vi sen.