Ett liv med migrän

Mamma till en liten tös född 2013. Njuter av att vara mamma och bloggar om allt runtomkring det nya livet. Uppmärksammar migrän vilket jag drabbas av flera gånger i veckan.

Smärta

Kategori:

Jaha. Nu sitter man på akuten och försöker få bukt med min mage. Tydligen har de mycket att göra och väntetiden är ca 6-7 timmar. Önskar att magen blir bättre av sig själv så jag kan åka hem men tyvärr verkar det inte som att det är fallet. Hoppas kan man alltid göra. Väntar på att mannen ska göra mig sällskap i väntrummet. Inget höjdarställe att spendera sin tisdagskväll. Jaja, man får se det positivt. Jag får förhoppningsvis reda på vad som är felet.

Önskeinredning

Kategori:

Ångrar att jag inte köpte den här spargrisen på Chili. Rackarns snygg alltså!

Fredag

Kategori:

Det var bra längesen jag skrev nåt på bloggen.

Vi har äntligen sålt vår lägenhet och hittat ett nytt boende. Om fyra veckor beger vi oss mot Stockholm och ett nytt liv där. Jag ser verkligen fram emot att börja på min nya arbetsplats. Det är verkligen som ordspråket säger, Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

I helgen är det match i Scandinavium mellan Färjestad och Frölunda. Självklart kommer jag och mannen kolla in den. Vi ska också göra mer "flyttpyssel" dvs gå igenom alla packade kartonger och märka upp dem. Blev lite av en panikpackning när vi sålde möbler och sen skulle ha visning.

Nu är det ialf helg!!!!!

Bra start på dagen

Kategori:

Idag ska jag inte göra någonting. Jag tog en morgonpromenad imorse men bytte snabbt om till morgonrock igen. Till lunch fixade mannen våfflor vilket är en personlig favorit hos mig. Det och pannkakor går alltid hem.
Imorn är det bara sex veckor kvar tills vi flyttar till Stockholm. Yeej!

Insikt

Kategori:

2013 kommer jag bo i staden jag älskar och jobbet jag drömt om. Året kunde inte starta bättre för mig.