Ett liv med migrän

Mamma till en liten tös född 2013. Njuter av att vara mamma och bloggar om allt runtomkring det nya livet. Uppmärksammar migrän vilket jag drabbas av flera gånger i veckan.

Sängliggande läge

Kategori: Allmänt

Helgen som gått har varit både bra och dålig. Det positiva var att Jenny var på besök och vi hade jättemysigt tillsammans. Synd bara att vi bor så långt ifrån varann.
Den tråkiga delen är att jag är tokförkyld och legat nedbäddad fr.o.m. i fredags. Känns som huvudet ska sprängs, nacken har fått ett slag, näsan slagit igen och fått hostan från helvetet. Som tur är börjar det känns bättre men är väldigt trött fortfarande. Skulle nog kunna sova hel kommande veckan. Det är dock inte tanken. Ska ta mig i kragen och ta mig till jobbet. Sen imorn blir det middag och utställning med mannen, syrran, mormor och Ulf. Jajamensan hela gänget tillsammans.

Vad säger man. Ny vecka nya tag.

Rean är igång!

Kategori: Allmänt

Tog mig förbi Hemtex under min lunch och fyndade lite nytt till lägenheten. Halva priset på massor av varor bl.a. det jag köpte. Jag fick med mig påslakanset, grytlappar, gardinkappa och servetter. :)

Dags för helg!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag och dags för helg.

Idag är jag sååå trött. Igår hade vi sommarfest på jobbet så idag är man inte i sitt bästa skick. Idag ska jag ha ett viktigt samtal också som faktiskt gör mig nervös bara av att skriva om. Alla som kan och vill får gärna hålla tummarna.